Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки

Аура Камера

Здравето на аурата е пряко свързано с физическото здраве. Как да я поддържаме ярка и изпълнена с енергия?

Изследването на аурата може да ви даде ценна информация за състоянието й в момента. С помощта на различни методи можем да я върнем в естественото й състояние на хармония и баланс.

Преди

Преди въздействие се вижда, че аурата е леко рехава, особено в горната част, и не е много ярка. Чакрите не са добре балансирани (горе вляво), а енергията е малко занижена (горе вдясно).

След

След енергийна процедура аурата е различна – значително по-ярка. Към тялото идва много зелена (лечебна) енергия – лявата страна на аурата (дясно на снимката). Чакрите са по-балансирани и енергийните нива са се повишили.

Преди

Аурата е бледа и рехава, много от чакрите са извън баланс – с много ниска или разпръсната енергия. В долната част може да видим, че балансът, размерът на аурата и емоционалната стабилност също имат нужда от подобрение.

След

След енергийна процедура аурата е много по-ярка и с цвят от по-горна гама. Чакрите са значително по-балансирани, особено трета и горните. Вижда се и че всички показатели в долната част са подобрени.

Преди

Аурата на тази снимка е много червена и рехава, а енергийните нива – много ниски. Това може да означава моментна преумора и нужда от почивка или хронично изтощение на тялото, което се получава в резултат на стрес и нездравословен начин на живот. Някои от чакрите са с много ниска енергия.

След

След енергийно въздействие аурата е по-ярка. Степента на релаксация също се е повишила (на скалата за стрес-релаксация). Вижда се и че всички показатели в долната част са подобрени.


Когато аурата е ярка и изпълнена с енергия, тялото е изпълнено със спокойствие и здраве, а съзнанието е много ясно. В основата на физическото здраве е балансът на нашите фини енергийни тела.


Научете повече за вашата аура!

%d блогъра харесват това: