Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки

Дейности

Енергийни процедури

Меридианно въздействие

Активиране на акупресурни точки, премахване на блокажи по меридианите и енергийно възстановяване.

Нашата жизнена енергия (чи или прана) протича по енергийни канали в тялото (меридиани) и през енергийни центрове (чакри). Когато по тях има някакви блокажи и пречки за нормалното протичане на енергията, тялото започва да има проблем и това може да достигне до състояние на болест, ако не се вземат мерки преди това.

Меридианният масаж е нежен, приятен и неинвазивен начин за пречистване и балансиране на енергийните канали. Като метод, използван от енергийната психология, масажът помага за освобождаване на стари блокажи и травми – на физическо, психическо и емоционално ниво. Тялото навлиза в дълбока релаксация, която е силно възстановяваща. Когато потокът на енергия по меридианите се възстанови, органите на тялото също се връщат към нормалната си физиологична функция.

Енергийно възстановяване на гръбнака

Активиране и възстановяване на кръвообращението и енергийния поток на гръбначния стълб, гръбначния мозък и нерви.

Основните жизнени енергии на тялото протичат по гръбнака. При всички хронични заболявания неговите функции са нарушени в някаква степен. Затова процедурите за възстановяване са изключително важни. Това се отразява много благотворно на нервната система, а от нея към хормоните и към работата на всички органи.

Процедурата подобрява кръвообращението на гръбнака и гръбначния мозък, както и енергията по меридианите на гърба.

Гуаша

Премахване на токсини, жега и вятър от тялото, подобряване на кръвообращението и работата на вътрешните органи, облекчаване на мускулни и нервни болки.

Характерните зачервявания (Ша), които се появяват по кожата при тази процедура се дължат на токсини в тялото според китайците, които използват този метод. Това може да се види много силно изразено при хора с нездравословен начин на живот – техните Ша обикновено покриват цялата повърхност на гърба. Това всъщност се приема за много добър резултат от процедурата, тъй като след това токсините се извеждат от тялото. Затова се препоръчва прием на повече топла вода след процедурата. Ша отминават без следи след няколко дни.

Процедурата може да бъде болезнена на моменти, но след това тялото изпитва дълбока релаксация и облекчение. Много е ефективна при начални симптоми на простуда – може да предотврати разболяването. Също така е много подходяща, ако сте били изложени на продължителни периоди на психическо натоварване, пътуване или стрес. Профилактично обикновено се прави веднъж в месеца за възстановяване на тялото и нервната система.


Медитация

Светлина, осъзнатост, трансформация

Групови и индивидуални практики, работа с енергийните тела и съзнанието.


Биоенергийни движения

Минг Чи Йога

Групови практики, част от програмата за Енергийна Трансформация. Балансиране на физическото с фините енергийни тела, подобряване на енергията и вибрацията на аурата, повишаване на жизнеността.


Енергия на дома

Енергийно пречистване и защита

Понякога в дома ни попадат негативни енергии, които не бихме искаме да се задържат там. Това може да повлияе върху нашето здраве, добри отношения в семейството и просперитет. Необходимо е редовно енергийно пречистване, за да поддържаме дома си чист и светъл. С предварително заредени кристали се създава енергийна защита на мястото.


Кристали

Използване на силата на кристалите

Пречистване, зареждане и програмиране на кристали. Можем да използваме медитация, за да програмираме определена енергия и вибрация в нашите кристали. Това може да ни помогне в различни аспекти от живота, включително здраве, отношения с другите и кариерата или бизнеса.


Пречистване на аура и чакри

Масаж на аура

Премахване на блокажи и замърсявания от аурата с енергия и кристали. Балансиране на чакрите, подобряване на биоенергийното поле.


%d блогъра харесват това: